دانلودبررسی معرفی فناوریهای نوین ساختمانی, پاورپوینت

ساخت وبلاگ

 

1-سقف های کامپوزیت عرشه فولادی

تاریخچه

برای نخستین بار در سال 1742میلادی  پل مالوین (شیمیدان فرانسوی)  روشی برای روکش دار کردن آهن ارائه داد. او با غوطه ور کردن آهن درون روی ذوب شده توانست آهن روکش دار تولید کند.

بعدها در دهه 1820 میلادی هنری پالمر(مهندس معمار) برای نخستین بار آهن با پوشش گالوانیزه را کنگره دار کرد.

این مصالح جدید(سقف های کامپوزیت فولادی) به دلایل متعدد نظیر:

 سبکی، مقاومت بالا، مقاومت در برابر خوردگی، حمل و نقل و اجرای آسان به سرعت به مصالحی رایج در صنعت ساختمان کشورهایی چون ایالات متحده، شیلی، نیوزیلند، استرالیا و با گذشت زمان در هندوستان و انگلستان و متعاقب آن در دیگر کشورهای اروپایی تبدیل شد.
هنری پالمر برای تولید سقف های کامپوزیت فولادی از آهن با درصد کربن پایین(Wrought Iron) استفاده می کرد، که با گذشت زمان این آلیاژ از آهن جای خود را به Mild Steel(فولاد نرم) داد.

پس از سالها سقف های کامپوزیت فولادی با تغییرات متعدد و پیشرفت های چشمگیر به یکی از رایج ترین مصالح ساختمانی برای اجرای سقف ها تبدیل شد.
در ابتدا از اینگونه سقف ها تنها به عنوان قالب در جابرای بتن ریزی سقف های متداول استفاده می شد سپس ایده ایجاد تمهیداتی به منظور درگیری کامل بتن و ورق های فولادی پس از گیرش و سفت شدن بتن برای استفاده از نقش سازه ای این ورق ها بصورت کامپوزیت در مرحله بهره برداری، به ذهن مهندسین خطور کرد.
در دهه 1980 و باافزایش نیاز به سقف های(MCD)Metal Composite Deck شرکت های بزرگی در این زمینه آغاز به فعالیت کردند و هم اکنون پیشرفت این صنعت با سرعت بالایی رو به فزونی است.

کلیات سیستم

مزایای اصلی
•حذف مرحله قالب بندی و شمع گذاری و افزایش سرعت اجراء

سیستم سقف های MCD به عنوان یک قالب بندی خود نگهدارنده شناخته شده است.این سقف ها بار حاصل از ساخت و ساز و وزن بتن را تحمل کرده و با امکان برش آسان و چینش سریع ورق ها باعث افزایش بهره وری در مرحله اجراء سازه می شود.

 
• کاهش مصرف مصالح فولاد وبتن

با انتخاب بهینه مقاطع مختلف سقف های MCD مصرف بتن و فولاد (تیرهای فرعی،آرماتور سقف و فونداسیون و مقاطع تیرها و ستون ها) بطور چشمگیری کاهش خواهد یافت.

 
•بهینه سازی عملکرد سقف در هنگام زلزله

سقف MCD یکپارچگی بیشتری بین المان های سازه ای دال سقف ایجاد می نماید. لذا در این سیستم صلبیت سقف در برابر نیروهای جانبی زلزله افزایش قابل ملاحظه ای نسبت به سقف های دیگر خواهد داشت و توزیع نیروهای زلزله بین المان های مقاوم باربر جانبی به درستی صورت می گیرد..


پاورپوینت بررسی شکل گیری کالبدی و اجتماعی شهر اراک...
ما را در سایت پاورپوینت بررسی شکل گیری کالبدی و اجتماعی شهر اراک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 2nbmehr2a بازدید : 182 تاريخ : پنجشنبه 11 خرداد 1396 ساعت: 5:28